Op deze kaart vindt u de parkeerzones in Leiden inclusief de tijden en tarieven (klik op de zone). In de legenda kunt u bovendien de parkeerautomaten per zone, de parkeergarages en -terreinen en de gehandicaptenparkeerplaatsen aanvinken. Typ uw adres of locatie in voor de dichtstbijzijnde parkeerplek, garage of parkeerautomaat.

Meer informatie over parkeren vindt u op de parkeren pagina.

Wilt u deze kaart gebruiken? Vervang dan in onderstaande code url-van-uw-website.nl met de URL van uw website en voeg deze code toe aan uw website:

<iframe width="100%" height="500" frameborder="0" scrolling="no" src="https://kaart.leiden.nl/parkeren?utm_source=url-van-uw-website.nl&utm_medium=iframe&utm_campaign=Parkeren-kaart" allow="geolocation"></iframe>

We doen er alles aan deze kaart actueel en zo volledig mogelijk te houden. Ziet u toch een fout of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat het de gemeente dan weten. De gemeente stelt reacties op prijs en doet haar best de stadskaart daarmee te verbeteren. Gebruik het online contactformulier om uw reactie aan ons door te geven.